“Sorum(n) Var” Serisi Muharrem Ayı İle Başlıyor!


0

Âlem-i İslâm Yeni Bir Yıla Daha Giriyor

Öncelikle âlem-i İslâm’ın ve saygıdeğer okuyu­cularımızın hicrî yıllarını tebrik ediyoruz. Bu yeni yılın hayırlara, fetihlere, barışa, kardeşliğe, âlem-i İslâm’ın problemlerinin çözümüne, birlik ve beraberliğine ve ittihad-ı İslâm’a vesile olmasını Cenâb-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.

Bu yeni yıl ile birlikte 1442 yılına girmiş olduk. Bir muhasebe yapma zamanı daha:

Yaşayanlar ölüme, dünya kıyamete, bütün benîâdem mahşere bir adım daha yaklaştı. Zaman bir fırtına gibi koşuyor. Her şeyi önüne katmış, be­raber sürüklüyor. Hariçte zamana inat bir şey yok. Zaman maksuduna ulaşacak, belli! Ama biz zama­nın içinde sürüklenen insanlar maksudumuza ula­şabilecek miyiz?

Mahşere ulaşacağımızda şüphe yok! Ama ya maksudumuza? Bu, mahşerde belli olacak! Allah yardımcımız olsun.

Fazilet Derecesi Ramazandan Sonra Gelen Ay

muharrem-446976703.jpg

Muharrem ayı hicrî ayların birincisidir. Hicrî ay­ların bir incisidir. Tövbe edildiğinde, Allah’a koşul­duğunda, duâ ve niyazda bulunulduğunda feyzi, bereketi ve rahmeti bol aylardandır. Peygamber Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) bu ay için “Şehrullahi’l-Muharrem” (Allah’ın ayı Muharrem) demiştir.

Bu güzel ayı en istifadeli şekilde geçirmek üzere Muhammed Emin Yıldırım hocamız, Siyer Tv Youtube kanalında yeni bir video serisinin besmelesini çekiyor.

5-10 dakikalık kısa videolar halinde yayınlanacak seride günümüz soru ve sorunları ele alınacak…

Muharrem ayının ilk günü yayınlanmaya başlayacak olan yeni video serisinin ilk soruları Muharrem ayı, Hicri Takvim, Aşûra Günü ve Kerbela Hadisesi üzerine olacak.

Muhammed Emin Yıldırım Hocamızın cevaplayacağı sorularla her videoda başka bir soruna ve sizlerden gelen sorulara cevaplar verilecek. 

“Sorum(n) Var” başlığı altında yayınlanacak kısa video serisi 1 Muharrem’den 10 Muharrem’e kadar her gün, sonrasında ise her hafta bir kaç yeni video olmak üzere Siyer Tv Youtube kanalında olacak.

İlk video: 19 Ağustos Çarşamba, saat 21.00’de.

Bu faydalı hizmeti takip ve ihya edelim inşaAllah.

Sorumn Var Serimiz Muharrem Ayı İle Başlıyor!


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

İLGİNÇ İLGİNÇ
0
İLGİNÇ
ÜZDÜ ÜZDÜ
0
ÜZDÜ
HARİKA HARİKA
1
HARİKA
HAHA HAHA
0
HAHA
AMAN ALLAH'IM AMAN ALLAH'IM
0
AMAN ALLAH'IM
BAŞARILI BAŞARILI
2
BAŞARILI

0 Yorum

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yazı Formatı Seçiniz
Kişisel Test
Kişiliğe dair bir şey ortaya çıkarmayı amaçlayan sorular dizisi
Basit Test
Bilgiyi kontrol etmek isteyen doğru ve yanlış cevaplı sorular dizisi
Anket
Karar vermek veya görüş belirlemek için oylama yapmak
Serbest Yazı
Yazılarınıza Görseller Bağlantılar Ekleyebilirsiniz
Liste
Klasik İnternet Listeleri
Geri Sayım Listesi
Klasik İnternet Geri Sayım Listeleri
Açık Liste
Kendi öğenizi gönderin ve en iyi sunum için oy verin
Oylanabilir Liste
En iyi liste öğesine karar vermek için yukarı veya aşağı basın
Fotoyla Anlatım
Kendi resimlerinizi yükleyin ve birşeyler anlatın
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Ses
Soundcloud veya Mixcloud İçerikleri
Görsel
Fotoğraf veya GIF
GIF
GIF Formatı